11 Νοεμβρίου 2007

Ατύχημα

     "...και μια είδηση που μόλις έφτασε. Ένα τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της πόλης, με θύμα μια νεαρή γυναίκα. Συνδεόμαστε με την αίθουσα σύνταξης, για περισσότερες λεπτομέρειες."
     
     "Καλησπέρα σας, πριν από περίπου μία ώρα ένα τροχαίο ατύχημα, ήταν η αιτία της διακοπής της κυκλοφορίας. Σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες, μια νεαρή γυναίκα, στην προσπάθειά της να διασχίσει το δρόμο, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Να σημειωθεί εδώ πως ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν καθ'όλα νόμιμος, αντίθετα, το θύμα αγνόησε τον κόκκινο σηματοδότη. Η σφοδρότατη σύγκρουση είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού και το βαρύ τραυματισμό της νεαρής γυναίκας, η οποία φαίνεται να έχει ακρωτηριαστεί. Η άμεση άφιξη του ασθενοφόρου δίνει ελπίδες για τη σωτηρία της. Σύμφωνα με πληροφορίες και περιγραφές των περίοικων, πρόκειται για την κόρη Υπουργού, η οποία μένει μόλις ένα τετράγωνο από το σημείο του δυστυχήματος και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λόγω του έκλυτου βίου της.
     Τα πράγματα όμως περιπλέκονται καθώς, από ό,τι φαίνεται, είχε απασχολήσει και την αστυνομία όταν είχε δεχτεί επίθεση πριν λίγους μήνες από τον τότε σύντροφό της, γνωστό τοξικομανή της περιοχής. Ο νεαρός άντρας, που μέχρι σήμερα είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης, συνελήφθη πριν λίγο από τακτική περίπολο της αστυνομίας, που τον αναγνώρισε. Πάνω του βρέθηκαν ένα περίστροφο και δέκα γραμμάρια ηρωίνης και αυτή τη στιγμή ανακρίνεται, σε μια προσπάθεια διελεύκανσης της όλης υπόθεσης, καθώς η αστυνομία υπολογίζει πως η ξαφνική εμφάνιση του άντρα και το τροχαίο ατύχημα σχετίζονται άμεσα."

     "Σε ευχαριστούμε πολύ. Για οποιαδήποτε εξέλιξη στην υπόθεση, θα σας ενημερώσουμε στην πορεία του δελτίου.
     Μεγάλο βάρος δίνει η κυβέρνηση..."

4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Γιατι μην ξεχνας οτι στο "ταδε" κανουν ρεπορταζ....

sunday είπε...

Πάντα...

Unknown είπε...

ευδυσατυχημα δηλαδή...

κάτι μου λέει πως μια εξαφάνιση που ντύνεται εμφάνιση παίζει κάποιο ρόλο...

sunday είπε...

Μόνο ευ δεν είναι.

Με το νέο post κλείνει ο κύκλος της "Επήρειας".

Αναζήτηση στα χαμένα