6 Νοεμβρίου 2007

Βρώμικο εικοσιτετράωρο

     Αραχτός στο κρεβάτι, γυμνός, με το περιποιημένο στο στόμα. Εκείνη στην τουαλέτα. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο την έχει πεθάνει στο γαμήσι. Σταματούσαν μόνο για τα απαραίτητα, περιεχόμενα σε σακουλάκια, μπουκάλια και σύριγγες, σκόρπια γύρω και πάνω στο κρεβάτι. Της το είχε υποσχεθεί άλλωστε. Την άκουγε να μουγκρίζει καθώς πόναγε κατουρώντας, το μουνί της είχε πρηστεί από την τριβή. Τέτοιο πούτσο στη ζωή της δεν είχε ξαναφάει και το σώμα της είχε σταματήσει να παράγει υγρά εδώ και ώρες. "Στεγνά, χωρίς σακουλάκια και μαλακίες" όπως έλεγε ο ίδιος. Γι' αυτόν το γαμήσι ήταν κάτι το ζωώδες, χωρίς ενδοιασμούς και περιττά πράγματα. Δυο σώματα ήταν αρκετά.
     Κοιτούσε έξω από το παράθυρο το πάρκο. Μπάνισε ένα ζευγαράκι να χαριεντίζεται στο παγκάκι κοντά στο δρόμο. "Έρωτες και μαλακίες" σκέφτηκε, ενώ σηκώθηκε όρθιος πάνω στο κρεβάτι με το τσιγάρο στο στόμα και έσκυψε προβάλοντας το κεφάλι του έξω από το παράθυρο. "Δε μου λες ρε φιλαράκι, της πετάς από κανέναν ή ακόμα στο πίτσι πίτσι την έχεις;" Ο άντρας πήγε ν' απαντήσει, αλλά η σοκαρισμένη συνοδός του, που κοιτούσε ακόμα το γυμνό άντρα στο απέναντι παράθυρο αποσβολωμένη, τον απέτρεψε αρπάζοντας του το χέρι. "Σιγά μωρή παρθενοπιπίτσα που κοκάλωσες, αφού το ξέρω, τα θέλει το μουνάκι σου." Το ζευγάρι απομακρύνθηκε, αφήνοντας τον να τους κοιτάζει κουνώντας ρυθμικά τη γροθιά του. "Αν θες πάντως, πέρνα από δω να σε περάσω ένα χέρι", φώναξε και τελειώνοντας τη φράση του πρόσεξε πως τον κοιτούσε άναυδη μια γριά στο πεζοδρόμιο. "Τι έγινε γιαγιά, θέλεις κι εσύ λίγο;", είπε και στύλωσε το σώμα του πιο κοντά στο παράθυρο, κουνώντας τον πούτσο του πάνω κάτω προς τη γριά, η οποία έτρεξε σαν σπρίντερ σε κατοστάρι Ολυμπιακών Αγώνων για να ξεφύγει από τη χυδαιότητα.
     Με το τελευταίο θύμα της παρενόχλησής του εξαφανισμένο, πέταξε τη τζιβάνα από το παράθυρο και έπεσε φαρδύς πλατύς ανάσκελα στο κρεβάτι. Έμεινε για λίγο, χαμογελώντας, μαστουρωμένος μέχρι τα μπούνια. Μια ιδέα πέρασε από το μυαλό του. Άπλωσε το αριστερό του χέρι στο κομοδίνο που βρισκόταν πίσω του, χωρίς να κοιτάζει. Ρίχνοντας δυο τρία μπουκάλια, βρήκε τελικά το συρτάρι. Το άνοιξε αφαιρώντας από μέσα το περίστροφο. Το κράτησε με τα δυο του χέρια σημαδεύοντας το ταβάνι. Πυροβόλησε νοητά.
     "Μωρό;", φώναξε προς την τουαλέτα, ενώ άδειαζε το περίστροφο αφήνοντας στον κύλινδρο μια σφαίρα. "Είσαι για ένα παιχνίδι;"

6 σχόλια:

A Girl Called Clementine είπε...

γάμα τα φίλος.
"Δυο σώματα ήταν αρκετά."
Ναι γιατί θα τον χάλαγαν πάνω από δύο θες να με πεις... =Ρ

sunday είπε...

XAXAxaxaAXa. Είπαμε αρκετά, όχι ιδανικά... ;)

A Girl Called Clementine είπε...

χαχαχαχ σωστα. δικο μου το λάθος χαχαχαχα

Marilou είπε...

aoyts
kalooo
x
p.s emena marese to peripoiimeno sto stoma!

Mogwai είπε...

οτι επρεπε πρωινιατικα

sunday είπε...

Marilou, άουτς άουτς.
Υ.Γ. Χεχε

Mogwai, θα μπαίνεις βράδυ στο blog μου από δω και πέρα; :P

Αναζήτηση στα χαμένα